Bursdagskaker :)

For noen dager siden dumpet denne fantastiske boken ned i postkassen min. Jeg har gledet meg lenge til denne boken og til å se hvordan skjønne Janne Jensen valgte å skrive boken sin. Hun delte planene om boken med meg og jeg var sikker på at dette kom til å bli en bra bok!! og det kan jeg bare si…….jeg hadde helt rett. Denne boken her er en av de bøkene man bare må ha om man er nybegynner på kakedekorering og ønsker å lære hvordan man kan bli flink uten å bruke tusenvis av kroner på kurs!!  Janne tar oss i denne boken igjennom  ulike teknikker innen kakedekorering, alt fra hvordan legge marsipanlokk UTEN folder til hvordan du lager etasjekaker….ja og  mye mye mer. Her får vi noen gode grunnoppskrifter på forskjellige kaker og kremer og vi får en flott innføring i hvordan vi kan lage de flotte kaker til alle livets store begivenheter. Veslemøy Vråkser har tatt alle bildene i boken som er både fargerike og flotte :)

Gratulerer Janne med en helt fantastisk bok som jeg virkelig vil anbefale til alle nybegynnere innen kakedekorering!!

Her får dere en liten sniktitt ……..så er det bare å løpe og kjøpe!! :D

Mange flotte grunnopskrifter som du vil få glede av…..

Flotte steg for steg beskrivelser på mange flotte kaker….

også på denne fantastiske kaken….

Det er utstyrsliste i boken som gjør det enkelt å forstå hvilket utstyr man kan bruke til hva.

Løp og kjøp!!

Comments

  1. Så fin blogg du har fått Elin!

Speak Your Mind